index
press.gif
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva

Javni poziv za iskazivanje prijedloga i primjedbi na nacrt Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split za razdoblje 2015.-2020.

Izrada Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split za razdoblje od 2015. do 2020. godine je došla do samog kraja. Grad Split, kao nositelj Urbane aglomeracije Split želi na što transparentniji način kreirati pravac budućeg razvoja Urbane aglomeracije Split, ...

2016_06_15_urbagst.jpg ... stoga ovim putem upućuje svim zainteresiranim dionicima Javni poziv za iskazivanje prijedloga i primjedbi na nacrt Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split za razdoblje 2015.-2020.
 
Grad Split, kao nositelj izrade Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split (Strategija), zajedno s 12 gradova i općina koji ulaze u sastav Urbane aglomeracije Split: Gradovima Trogirom, Omišom, Sinjem, Kaštelima i Solinom, te Općinama Podstranom, Dugim Ratom, Klisom, Dugopoljem, Mućem, Lećevicom i Dicmom, poziva sve zainteresirane dionike u kreiranju ovog važnog razvojnog dokumenta za Urbanu aglomeraciju Split.
 
Svrha ovog poziva je uključiti sve zainteresirane dionike u proces izrade ovog važnog razvojnog dokumenta za Urbanu aglomeraciju Split, a čiji izrađivač je Sveučilište u Splitu. Svi pristigli komentari će biti temeljito proučeni te će se oni najsvrhovitiji uključiti u finalnu verziju Strategije.
 
Nacrt Strategije je dostupan na portalu za komentiranje (www.pitagora-split.eu/forum), kao i na web stranici Grada Splita (www.split.hr), u prilogu ovoj Javnog poziva.
Svoje cijenjene komentare i prijedloge na nacrt Strategije možete dostaviti putem uspostavljenog foruma za on-line komentiranje nacrta Strategije, uz obveznu prethodnu registraciju putem slijedećeg linka: www.pitagora-split.eu/registracija.
Osim komentiranja putem portala, isto je moguće i putem slanja na e-mail: urbana.aglomeracija@split.hr uz napomenu kako je obvezno da se pri svakom komentiranju navede na koji dio dokumenta se odnosi komentar (poglavlje, broj stranice i sl.), kao i ime i prezime osobe koja upućuje komentar. Svi komentari zaprimljeni putem e-maila će biti objavljeni i na portalu za komentiranje.
Krajnji rok za podnošenje komentara je 03. srpnja 2016. godine.
Za svaki oblik pomoći pošaljite upit na e-mail urbana.aglomeracija@split.hr.> Javni poziv za iskazivanje prijedloga i primjedbi na nacrt Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split za razdoblje 2015.-2020.

> Nacrt Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split
   - Prilog 1. Analiza stanja
   - Prilog 2. SWOT analiza

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba