index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva

Blagdanski prijem za splitske sportaše

Povodom predstojećih blagdana Božića i Nove godine gradonačelnik Ivo Balsdasar, njegov zamjenik Goran Kovačević, pročelnik Službe za sport Hrvoje Akrap i gradonačelnikov savjetnik za sport, Ozren Bužančić, ...

2015_12_22_sportasi.jpg ... primili su danas u velikoj vijećnici zgrade Gradske uprave splitske sportaše koji su osigurali nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine, one koji to imaju priliku napraviti u slijedećem periodu te sportaše najistaknutijih klubova ekipnog sporta u gradu Splitu.
„Vama želim sretan i miran Božić i naravno puno zdravlja, a nama svima da imamo što dužu Zapadnu obalu sa pločicama na kojim su imena olimpijaca“, poručio je gradonačelnik Baldasar sportašima na današnjem blagdanskom prijemu.
U ime splitskih sportaša čestitku je uputila Lucija Zaninović koja je izrazila nadu da će im svima uz dosta zabave sljedeća , 2016. godina donijeti i puno uspjeha.
„Uvijek me nanovo impresionira žilavost naših improvizacija i naših rezultata“, ustvrdio je na prijemu trener Joško Vlašić navodeći da koliko god Grad želi pomoći sportu toliko se može koristiti i uspjesima svojih sportaša za promociju Splita. Ivan Kljaković Gašpić iskazao je želju za što većom promocijom jedrenja u Splitu jer ,kako je rekao, naš grad do sada nije dovoljno iskoristio svoje komparativne prednosti koje ima za ovaj sport.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba