index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - ACY

Splitski olimpijci u Olimpijskom studiju na Rivi

U organizaciji Foruma klubova olimpijskog sporta danas su se na Rivi okupili splitski olimpijci, kako bivši, tako i budući, kao i oni potencijalni kandidati kako bi u predblagdanskom ozračju obilježili uspjehe tokom 2015. godine ...

2015_12_17_Olimpijci_za_Rio_B.jpg ... i pružili priliku građanima da im pruže podršku na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine.

U improviziranom Olimpijskom studiju, nakon intonirane olimpijske himne, izredali su se sportaši, evidentirani olimpijci, kandidati, kao i osvajači medalja, pričajući o putu koji su prešli ili ga tek trebaju preći kako bi osvojili status olimpijca, nešto što je težnja svakoga tko se aktivno bavi sportom.

2015_12_17_Olimpijci_za_Rio_A.jpgSa dobrim željama im se pridruži i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar. „Svima skupa želim uspješan nastavak vaših sportskih karijera i puno uspjeha. Nastavite veliku splitsku tradiciju olimpijskih sportaša, olimpijaca. Mnogo vas je ovdje s olimpijskim medaljama. Vjerujem da će vas biti još i više, iako u posljednje vrijeme treba sve više novaca za osvojiti medalju. To je problem, jer se ne možemo u tom smislu takmičiti sa bogatijima, ali se ja nadam da će to vaš sportski i splitski duh nadožuntat pa da ćemo i dalje osvajati medalje“, kazao je gradonačelnik Baldasar zaželjevši splitskim olimpijcima još jednom mnogo uspjeha.

2015_12_17_Olimpijci_za_Rio_C.jpgA građani su na Rivi u „studiju“ mogli vidjeti sestre Anu i Luciju Zaninović, Igora Borasku, Željka Jerkova, Josip Reić, Rato Tvrdić, buduća olimpijka Barbara Matić i kandidat Zlatko Kumrić, Joško Vlašić, predstavnici raznih klubova u dizanju utega, jedrenju, predsjednik Atletskog saveza Hrvatske Ivan Veštić, pročelnik Službe za sport i sportsku infrastrukturu Grada Splita Ivan Akrap i mnogi drugi.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba