index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva

Gradonačelnikovo blagdansko primanje u Vili Dalmaciji

Splitski gradonačelnik je danas, zajedno sa najbližim suradnicima, svojim zamjenicima Aidom Batarelo i Goranom Kovačevićem, predsjednikom Gradskog vijeća Borisom Ćurkovićem, kao i sa svojim savjetnicima i pročelnicima gradskih službi, ...

2015_12_16_Villa_prijem_A.jpg ... u povodu predstojećih blagdana, priredio u Vili Dalmacija, primanje za ravnatelje odgojno-obrazovnih ustanova, ustanova u kulturi, ravnatelje komunalnih poduzeća i javnih ustanova te predsjednike gradskih kotareva i mjesnih odbora.

„Ovo je prigoda da se nađemo, čestitamo, pozdravimo, ali i da porazgovaramo. Nije lako komunicirati stalno neposredno. Pokušavam, ali to jednostavno nije moguće zbog ovolikog broja. To mi je i drago, jer to znači i da smo veliki grad. Imamo puno institucija, škola, vrtića i gradskih kotareva“, kazao je gradonačelnik Baldasar zaželjevši svima prisutnima, kao i njihovim obiteljima i najdražima čestit i miran Božić, sretnu novu godinu, puno zdravlja i radnog uspjeha i da svima bude bolje.

2015_12_16_Villa_prijem_B.jpgU ime ravnatelja odgojno obrazovnih ustanova čestitku je uputio Davor Šimić, predsjednik Aktiva ravnatelja osnovnih škola. U ime ustanova u kulturi intendant HNK Goran Golovko. Zdravko Mulić, direktor Vodovoda i kanalizacije je čestitao u ime komunalnih poduzeća, a u ime gradskih kotara i mjesnih odbora doajen kotarskog aktivizma Ivica Grubišić Gire, predsjednik GK Sirobuja.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba