index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Gradonačelnikova izjava povodom priopćenja HDZ-a i stranke Pametno

„Zanimljiva je brza i usuglašena reakcija gđe. Puljak i g. Škorića kada se očito nešto dobrog pokrene u ovom gradu. Jako ih je uznemirilo što se netko konačno usudio uhvatiti u koštac s najvećim problemima i počeo ih rješavati.

2015_10_30_SPLIT.jpg HDZ, koji je slučajno na čelu Županije, našao se prozivati Grad koji se zapravo jedini i brine za Promet i zaposlenike, za razliku od suvlasnika, gradova i općina kojima uglavnom, opet slučajno, upravlja HDZ.
Baš se HDZ našao pozvanim prozivati za zapošljavanja, u čemu su oni neprikosnoveni prvaci, i to još u novoj gradskoj tvrtci u kojoj zaposlenja nitko nikad nije spominjao niti je to cilj.  HDZ, koji je svu svoju sposobnost rukovođenja Gradom i gradskim tvrtkama demonstrirao gubicima radnih mjesta, dugovima i gomilom problema koje mi sad moramo rješavati, zadnji je pozvan govoriti o socijalnoj osjetljivosti  i odgovornosti.
Stranka Pametno je pak jedina očito pametna pa nastavlja vrijeđati ljude nazivajući ih uhljebima koje bi valjda trebalo poslati na ulicu te tražiti teorije urote baš u svakom projektu vrijednom za grad. Čak i kada kritiziraju, gospoda vijećnici trebali bi to makar činiti na način koji je prihvatljiv u kontekstu političke borbe a ne da pritom najviše štete gradu i građanima koji su ih izabrali da zajednički s nama pridonose rješenjima problema a ne da ih proizvode.“

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba