index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Gradonačelnik posjetio Udrugu „Anđeli“

U sklopu predblagdanskih obilazaka gradonačelnik Ivo Baldasar danas je posjetio Udrugu „Anđeli“. Zajedno s predsjednicom Udruge Dijanom Aničić obišao je njene prostorije na Kmanu u kojima se održavaju svakodnevne terapije i vježbanja mališana s posebnim potrebama.

2015_12_09_andeli.jpg Pritom je iskazao spremnost Grada da nastavi sa sustavnim pomaganjem, pogotovo u aktualnoj situaciji kada prijeti zastoj u financiranju rada udruge.
„Došao sam posjetiti djecu – štićenike i sve koji su tu angažirani te im se zahvaliti na ogromnom trudu kojeg ulažu na dobrobit naše djece. Iako redovno preko izvještaja nadležnih službi pratim što se događa, ali je red da i osobno, bar jednom, dođem u posjet. Uz košaru sa slatkišima za djecu donio sam i ček na 2.000 kuna. To je skromno, prigodno. Možemo i više, pogotovo po potrebi, kada nam se budu s tim obratili“, kazao je gradonačelnik Baldasar. Predsjednica Udruge je podsjetila da se ove godine obilježava 10. obljetnicu rada te je istakla kako se u njoj skrbi o 237 štićenika, koji su u tretmanu temeljem dijagnoza koje je utvrdio Centar za socijalnu skrb. „Izuzetno nam je drago što gradonačelnik dolazi kod nas, jer time pokazuje da priznaje naš rad. Važno nam je da je grad uz nas, pogotovo kada prijeti neizvjesnost oko nastavka financiranja naših aktivnosti iz proračunskih sredstava države. Ta sredstva iako ne pokrivaju cjelovitu aktivnost su ipak značajna i bez njih bi naš rad bio znatno otežan“, kazala je predsjednica Aničić, napomenuvši da Centar izdvaja svega 27 kuna mjesečno po štićeniku.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba