index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - doček Gorana Ivaniševića

Gradonačelnik posjetio DES i Udrugu spinalno ozlijeđenih

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, gradonačelnik Ivo Baldasar u četvrtak je posjetio zaposlenike splitskog DES-a, a potom, u popodnevnim satima i Udrugu spinalno ozlijeđenih Splitsko-dalmatinske županije u Ličkoj ulici gdje je tom prilikom otvorena izložba radova polaznika Likovne radionice osoba s invaliditetom.

2015_12_03_spinalno.jpg Udruge spinalno ozlijeđenih, prema riječnima predsjednika Udruge, Nenada Gaćine,da ima stotinjak članova. U protekloj su godini u gradu napravljene dvije rampe koje olakšavaju kretanje invalida, kazao je gradonačelnik Baldasar što nikako nije dovoljno, a problem je  što čak i kod projektiranja novih objekata nema dovoljno rampi.
Roberto Zidar, predsjednik plivačkog kluba "Cipal", podsjetio je kao su klub prije devet godine osnovali Neno Gaćina i nekoliko roditelja entuzijasta da bi pomogla svojoj djeci.
„Naši plivači ostvarili su niz uspjeha na državnim i svjetskim natjecanjima. Zadnje četiri godine smo organizatori otvorenog prvenstva Hrvatske. Na državnom prvenstvu koje će se u siječnju održati na Poljudu očekujemo rekordan broj sudionika iz više od 12 država“, kazao je Zidar i pozvao svu djecu s invaliditetom da im se pridruže.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba