index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - podrumi

U Sapaladium Areni otvoren 21. GAST Pro

Međunarodni sajam prehrane, pića, profesionalne hotelske i ugostiteljske opreme, 21. GAST Pro, svečano je otvoren danas u Spaldium Areni.

2015_11_11_Gast_B.jpg Radi se o vodećem sajmu te vrste u Hrvatskoj, koji, osim izlagačkog dijela, nudi i konferencijski program u okviru kojeg će se održati 4. turistička mreža i Konferencija za male iznajmljivače.

Sajam je otvorio župan Splitsko-dalmatinske županije, Zlatko Ževrnja, a svoju podršku pozdravnim govorima pri otvaranju dali su direktor županijske Turističke zajednice Joško Stella, direktorica TZ grada Splita Alijana Vukušić, zamjenik gradonačelnika, Goran Kovačević i Katija Buličić, predsjednica Županijske gospodarske komore.

Direktorica Sajma, Sanja Vuković Veić rekla je kako će na ovogodišnjim konferencijama koje će se održati u okviru 21. GAST Pro iskustva sa sudionicima podijeliti vodeći lideri hotelijerstva kako bi savjetodavno mogli pomoći ostalima koji se hotelijerstvom i bave.

2015_11_11_Gast_A.jpg„Sajam GAST Pro prvi je sajam nakon uspješne turističke sezone i javila se potreba i od strane turističkih djelatnika i od strane naših izlagača da na neki način sumiraju sezonu i odrade neke smjernice kako poboljšati narednu sezonu. Okosnica ovog sajma je znanje, tako da svim sudionicima, izlagačima i turističkim djelatnicima kroz dvije konferencije, kroz četvrtu turističku mrežu i kroz konferenciju za male iznajmljivače nudimo bogati program. Kroz taj program su se stručnjaci iz turizma skupili upravo u ovom periodu u Splitu kako bi komentirali što treba učiniti kako bi se napravilo poboljšanje za iduću sezonu.“,  rekla je Vuković Veić.

Međunarodni sajam prehrane, pića, profesionalne hotelske i ugostiteljske opreme, 21. GAST Pro bit će otvoren do subote, 14. studenog, a svoje usluge na njemu predstavlja pedeset pet izlagača s 400 brendova iz pet zemalja.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba