index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

Milijun noćenja u Splitu

Michael Werner iz SAD-a, ostvario je jubilarno milijunto noćenje u Splitu. Taj je rezultat ove godine ostvaren čak dva mjeseca ranije u odnosu na prošlu godinu.

2015_08_27_cornaro.jpg Gospodin Werner, koji je već bio u Splitu prije 30 godina radeći na iskopima Dioklecijanove palače, ostao je ugodno iznenađen malom proslavom koju mu je priređena u hotelu Cornaro u kojem je i ostvareno jubilarno noćenje.
„U proteklih 30 godina otkada sam posljednji put bio u Splitu, ovaj grad je toliko puno napredovao. Sjajan grad, a Splićani se nisu nimalo promijenili“ – kazao je na skoro pa tečnom hrvatskom jeziku.
Povodom tog značajnog događaja za splitski turizam jubilarnog gosta pozdravio je i gradonačelnik Baldasar te mu tom prilikom poklonio foto-monografiju poznatog splitskog fotografa Ive Pervana.Gradonačelnik Baldasar je iskoristio priliku te prigodno čestitao svim djelatnicima u turizmu na izuzetnim rezultatima koje naš grad ostvaruje, ali i izrazio neslaganje sa tvrdnjama o odumiranju centra grada, kazavši kako stari dio grada sada živi i skoro deset mjeseci godišnje što ranijih godina nije bio slučaj.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba