index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - sfinga

Zamjenica gradonačelnika u obilasku gradilišta OŠ „Pazdigrad“

Nakon što je prije dva mjeseca položen kamen temeljac za OŠ „Pazdigrad“ danas su gradilište iste škole obišle zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo i pročelnica Službe za obrazovanje i znanost Ines Milina Ganza.

2015_07_22_pazdigrad.jpg „Jako sam zadovoljna, radovi se odvijaju prema dinamičkom planu, unatoč vrlo visokim vrućinama „Lavčević“ svoj posao odrađuje profesionalno i prati rokove te ćemo u ugovorenom roku od dvadeset i dva mjeseca imati školu“, kazala je zamjenica te posebno zahvalila prisutnim radnicima na ustrajnosti i na radu po velikim vrućinama.
U dva mjeseca je izgrađeno atomsko sklonište kao dio projekta te se uskoro očekuju dizalice na gradilištu za početak izgradnje prvih etapa škole. Zamjenica gradonačelnika je naglasila da Gradska uprava preko ljeta uređuje škole i vrtiće za početak nastave na jesen.
„Mi ćemo zapravo uz izgradnju ovih škola potrošit negdje oko pet milijuna kuna na uređenje vrtića i školskih zgrada. Imate sada veliki posao na školi „Pujanke“, kompletno rušenje starog dijela zgrade, škola „Brda“ ima velike zahvate na krovištu, to je definitivno jedan dio zahvata koji će odnijeti najveći dio ovog financijskog kolača od pet milijuna kuna.“, zaključila je zamjenica Batarelo te još jednom uputila veliko hvala radnicima tvrtke „Lavčević“. Podsjetimo, škola „Pazdigrad“ je prva osnovna škola koja se nakon više od 20 godina gradi u Splitu, a kapacitet objekta je predviđen za 18 odjeljenja u svakoj smjeni, odnosno za 390 učenika u jednoj smjeni. U ovom trenutku s područja Žnjana i Pazdigrada oko 500 učenika pohađa neku od osnovnih škola Grada Splita. Buduća škola će svojom vizurom, kvalitetom materijala i opreme predstavljati reprezentativnu građevinu 21. stoljeća.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba