index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - doček Gorana Ivaniševića

Zahvala gradonačelnika Ive Baldasara

Još jednom je, treću godinu zaredom, Split bio uspješan domaćin velikog festivalskog spektakla koji je okupio desetke tisuća ljudi, gostiju i domaće mladosti koja je uživala proteklog vikenda na Ultra Europe Festivalu.

Split_panorama.jpg Pozitivni izvještaji i spektakularne fotografije iz Splita obišle su svijet, svjedočeći o gostoprimstvu i dobroj zabavi i, što je posebno važno, o sigurnosti grada kao destinacije.
 
Organizacija ovako velikog i masovno posjećenog događaja izuzetno je zahtjevna, a čovjek je ključ uspjeha. Želim ovom prilikom zahvaliti svima koji su izravno ili neizravno doprinijeli uspješnoj organizaciji i provedbi Ultra Europe Festivala promovirajući Split na najbolji mogući način.
 
Hvala građanima Splita, pogotovo stanovnicima kotareva u blizini Poljuda, na strpljenju, ljubaznosti i razumijevanju koje su iskazali tijekom trajanja festivala.
Zahvaljujem i medijima na izvanrednom praćenju ovog događaja.
 
Hvala djelatnicima komunalnih službi i poduzeća, zdravstvenih ustanova, policijskim službenicima i vatrogascima, turističkim djelatnicima, ugostiteljima i taksistima…
 
Splićani su pokazali da su dorasli realizaciji zahtjevnih događaja važnih za grad u gospodarskom i promidžbenom smislu te da su organizatori dobro odlučili odabravši Split za domaćina Ultra Europe Festivala.
 
Razvijamo i druge manifestacije, ali Ultra ostaje veliki i značajni događaj koji će u Splitu zasigurno trajati i u narednim godinama. 
 
Zahvaljujem svima još jednom.
 

GRADONAČELNIK
Ivo Baldasar

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba