index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Veslačka utrka - sv.Duje

Mali Split na prijemu u Banovini

Gradonačelnik Ivo Baldasar i njegova zamjenica Aida Batarelo primili su danas predstavnike 25. Međunarodnog glazbenog festivala djece i mladih „Mali Split“ koji se večeras otvara na splitskim Prokurativama.

2015_07_06_mali-split.jpg Voditelj Jovica Škaro rekao je da se „Mali Split“ od svog početka 1991. godine održavao neprekidno i prisjetio se početaka ove glazbene manifestacije nastale usred rata kada su zajedno s djecom izbjeglicama smještenim u našem gradu splitski mališani domovinu branili pjesmom.„Hvala vam što ste nas primili i što ste nam velika potpora“, rekao je Jovica Škaro gradonačelniku Ivi Baldasaru i njegovoj zamjenici Aidi Batarelo i tom prigodom im je uručio plaketu „Zlatna ribica“ zbog doprinosa i potpore u organizaciji ovog Dječjeg festivala. Zlatnu ribicu dobili su i medijski pokrovitelji Radio Split i Slobodna Dalmacija te Tomislav Mrduljaš, organizator Splitskog festivala zabavne glazbe.
Na kraju susreta djevojčice i dječaci su otpjevali refren sa stihovima „Mili Splite moj / Sveti moj Duje, moja lipa mladosti / Dragi Splite / Dragi Splite moj.“ Festival ''Mali Split'' održava se večeras s početkom u 20.30 sati na „Prokurativama“.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba