index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Veslačka utrka - sv.Duje

U Splitu studij Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu

Ministar turizma Darko Lorencin danas je Slobodanu Dragičeviću, dekanu ASPIRA-e - Visoke škole za menadžment i dizajn uručio dopusnicu za izvođenje studijskog programa Međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu, kojem događaju je prisustvovao i zamjenik splitskog gradonačelnika Goran Kovačević.

2015_07_02_aspira.jpg Ističući da je studij Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu osvježenje, naglasio je da se ASPIRA nalazi na ključnom mjestu u Splitu, u Dalmaciji koji traži izvrsnost, što novouspostavljeni studij i nudi.

U prigodi ovog događaja održan je i okrugli stol na temu „Ljudi kao ključ izvrsnosti u turizmu“, tokom kojeg su svi sudionici, počevši od ministra Lorencina, do Ratomira Ivičića, direktora Hrvatske turističke zajednice, Jurice Glavine, člana Upravnog odbora Udruge hrvatskih putničkih agencija i Joška Lelasa, potpredsjednika Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske ocijenili kako Split prestaje biti tranzitni grad i sve više postaje priznati turistički brend. Cilj okruglog stola bio je pak ukazati na važnost menadžerskih i drugih kadrova u hotelijerstvu i turizmu, koji su u ovom trenutku posebno nedostatni, a upravo o njima ovisi razvoj i podizanje kvalitete hrvatskog turizma.

U sklopu svečanosti, predsjednik Upravnog vijeća Visoke škole Aspira g. Alen Jerkunica potpisao je ugovor o suradnji sa švicarskom grupacijom fakulteta Swiss Education Group, g. Alainom Belizairem. Ugovorom je predviđena razmjena studenata i nastavnika te mogućnost da studenti ASPIRA-e, nakon završetka školovanja u Splitu nastave studij na prestižnom švicarskom fakultetu Hotel Institute Montreux te tako steknu dodatne dvije diplome - švicarsku i američku.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba