index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Gradonačelnik Baldasar završio radni posjet Bavarskoj

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar završio je radni posjet Bavarskoj tijekom kojeg je  sudjelovao u obilježavanju Dana državnosti RH u organizaciji Generalnog konzulata RH u Munchenu, ...

2015_07_01_muenchen.jpg ... a  susreo se i s visokim dužnosnicima Državne uprave Bavarske, čelnicima Munchena i Nurnberga  te predstavnicima turističkih zajednica ova dva grada i gospodarstvenicima s kojima je razgovarao o realizaciji projekta kongresnog centra na Istočnoj obali.
Na proslavi Dana državnosti RH, na kojoj je domaćin bio generalni konzul Petar Uzorinac, održana je prezentacija turističkih potencijala Splita pred 300-njak uzvanika među kojima su bili ministar pravosuđa Bavarske u funkciji izaslanika Vlade Bavarske prof. dr. Winfried Bausback i  gradonačelnik Münchena Josef Schmid, konzuli te hrvatski i njemački poduzetnici.
2015_07_01_nuernberg.jpgOsim sastanaka s predstavnicima turističkih zajednica Munchena i Nurnberga gradonačelnik Baldasar susreo se s gradonačelnikom Nurnberga, najpoznatijeg njemačkog sajmišta i centra kongresnog turizma. Razgovaralo se o mogućnosti otvaranja zajedničkog ureda u Splitu koji bi radio na organizaciji sajmova i kongresa. Uz gradonačelnika Baldasara u Bavarskoj su boravili Goranka Košta iz HGK_Županijske komore Split te Nikola Horvat, voditelj Odsjeka za međunarodne poslove u Uredu Grada.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba