index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Sustipan_3

Split spreman za Ultra Europe Festival 2015

U prostorima Gradske uprave Grada Splita, pod predsjedanjem zamjenika gradonačelnika Gorana Kovačevića održan je u srijedu, 1. srpnja 2015. godine posljednji sastanak Koordinacijskog tima Ultra Europe Festivala 2015. koji osim gradskih službi ...

2015_07_01_ultra.jpg ... okuplja predstavnike svih gradskih tvrtki te nadležnih institucija i ustanova čiji će djelatnici na terenu brinuti da ova manifestacija u operativnom i sigurnosnom smislu protekne u najboljem mogućem redu.

- Na ovom posljednjem sastanku prošli smo cijeli protokol i proceduru. Sve tvrtke, institucije i ustanove koje su uključene u projekt dobile su potpune informacije da mogu prilagoditi rad svojih službi. Proteklih mjeseci pripremali smo se ozbiljno i temeljito za nadolazeći događaj, na temelju analiza dosadašnjih festivala detektirali nedostatke i uveli poboljšice. Između ostalog, glavni ulaz na stadion ove godine predviđen je sa sjeverne strane, kako bi smanjili gužve i pritisak pri ulasku na Poljud. Bitno je napomenuti da su organizatori Ultre ove godine preuzeli rješavanje sanitarnih čvorova tako da će na samom terenu biti postavljen veliki broj kemijskih wc-a. Vrlo važno je naglasiti da su komunalne službe u suradnji s Gradskim kotarom Spinut i građanima locirali najkritičnije lokacije na području Spinuta gdje će ove godine biti postavljeno 20 do 30 kemijskih wc-a – kazao je zamjenik gradonačelnika Goran Kovačević istaknuvši uvjerenje da će ovogodišnja manifestacija proći u najboljem redu na zadovoljstvo građana, posjetitelja i poduzetnika.
Zamjenik Kovačević je, također, napomenuo da će, radi sprječavanja tzv crnog taksija, ove godine taxi vozila imati naljepnice Ultre koje će im dati organizator, a oko stadiona će biti organizirana taxi stajališta.
Koordinacijski tim čine predstavnici gradskih službi i organizatora, PU Splitsko-dalmatinske, Ustanove za hitnu medicinsku pomoć SDŽ, Udruge taksista, Parkova i nasada, Čistoće, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita, KBC-a Split i Turističke zajednice Grada Splita, a na posljednjem sastanku su im se pridružili predstavnici Sanitarne inspekcije i Zračne luke Split.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba