index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - sfinga

U sklopu EX.PO AUS projekta predstavnice Grada Splita sudjelovale na internacionalnim sastancima u Italiji

Predstavnice Grada Splita, članice projektnog tima EU projekta EX.PO AUS, Ana Jerkunica i Marina Kuzmanić Petreš, sudjelovale su na internacionalnim sastancima u Italiji, u gradovima Ferrara i Alberobello s temom „Realizacija i implementacija Pilot projekata“, u sklopu IPA projekta „EX.PO AUS“.

2014_06_06_alberobello.jpg 05.05.2015. g. u Ferrari održan je seminar „Dizajn i implementacija inovativnih rješenja za uvođenje tehnologije obnovljivih izvora energije povijesnih spomenika“ gdje je u ime Grada Splita Marina Kuzmanić Petreš održala prezentaciju pilot projekta „Poboljšanje energetske učinkovitosti u Muzeju grada Splita“, te pritom izvijestila sve prisutne projektne partnere o izvršenim radovima na izmjeni rasvjete s LED rasvjetom u Muzeju grada Splita.
07.05.2015. g. u Alberobellu je održan seminar „Dobiveni rezultati provedbom pilot projekata“, gdje je također održana prezentacija pilot projekta „Poboljšanje energetske učinkovitosti u Muzeju grada Splita“. 08.05.2015. g. predstavnice Grada Splita sudjelovale su na redovnom sastanku svih projektnih partnera kojeg je vodila gđa. Simatović iz Grada Dubrovnika, kao Lead partner projekta. Raspravljalo se o postignutim rezultatima projekta, te problemima u provedbi projekta kod svih partnera, eventualnim potrebama za produženjem projekta te preraspodjeli sredstava u budžetu.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba