index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - sfinga

Predstavnici Osijeka u Splitu

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Osijek, danas je u prostorijama Dječjeg odmarališta „Vila Mikica“ na Bačvicama, predstavljen projekt preustroja objekta „Vila Mikica“ koji će kroz novoregistriranu tvrtku CDP d.o.o. (Centar društvenog poduzetništva) ...

2015_05_15_hck-1.jpg ... djelovati i kao smještajno-ugostiteljski kapacitet, s ciljem da objekt zaživi kao samodostatna cjelina.
Uz zamjenika gradonačelnika Grada Splita Gorana Kovačevića, sastanku su uz predstavnike Gradskog društva Crvenog križa Osijek, ravnatelja Marka Đukića i predsjednika Aleksandra Včeva, sudjelovali i zamjenik osječkog gradonačelnika Denis Ambruš, župan Osječko-baranjski Vladimir Šišljagić, rektor osječkog Sveučilišta Željko Turkalj i drugi.
2015_05_15_hck-2.jpgNa sastanku se govorilo i o suradnji gradova Splita i Osijeka, splitske i osječke županije te Sveučilišta dvaju gradova.
„Split doživljava veliki rast u turističkoj industriji, pozicionira se kao svjetska destinacija sa velikim brojem gostiju, ali nažalost često se događa da upravo ti gosti konzumiraju uvozne prehrambene proizvode. Imajući u vidu veliki potencijal slavonske prehrambene industrije, postoji veliki prostor za napredak u tom smislu“ – naglasio je zamjenik Kovačević.Sudionici sastanka jednoglasno su zaključili kako kontinentalni turizam može pratiti onaj primorski, a sve to kroz povezivanje resursa lokalne, regionalne samouprave i sveučilišta.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba