index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - ACY

Medalje Grada Splita Olgi Granić i Christopher John Russelu

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar uručio je danas medalje Grada Splita Olgi Granić, profesorici Prve gimnazije Split i Christopher John Russel-u, ravnatelju Astor College for the Arts iz Dovera (Velika Britanija) za izuzetna postignuća u dugogodišnjoj suradnji u zajedničkim projektima dviju škola.

2015_05_06_dover.jpg „Prijatelji se poznaju u nevolji i to posebno važi za vas. Toga se posebno treba sjetiti u ova svečarska vremena i u tom smislu neka budu i ova priznanja koja danas uručujemo“, rekao je splitski gradonačelnik obraćajući se gostima iz Dovera, zahvaljujući im na dolasku i svemu što su učinili za Split te posebno odajući priznanje ravnatelju Russellu i profesorici Granić.
Izražavajući zahvalnost na priznanju, ravnatelj Russel je kazao kako je iznenađen i počašćen te da s uzbuđenjem prihvaća ovo priznanje, ne samo kao njegovo nego i kao priznanje školi i njenim učenicima. Primajući priznanje u svoje, ali, kako je rekla i u ime škole i učenika profesorica Granić je istakla da su projekti dviju škola zaista nešto posebno u domeni međunarodne suradnje te da su od svih zahtijevali veliku predanost i ljubav. Pritom se posebno zahvalila profesorici Irini Padovan i ravnatelju 1. gimnazije Marijanu Puljizu te maestru Hariju Zlodri i Hrvatskom narodnom kazalištu te kontinuiranoj podršci Grada Splita. Nakon primitka priznanja profesorica Granić i ravnatelj Russel upisali su se u Spomen knjigu Grada Splita.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba