index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Sustipan /4/

Poslovni uzlet u Splitu

U zgradi Gradske uprave održana je press konferencija povodom manifestacije Poslovni uzlet koja će se, u organizaciji Grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije i Poslovnog dnevnika, održati 15. svibnja u Domu HV-a.

2015_05_04_Press_Posloni_uzlet.jpg „Riječ je o projektu koji je baziran na besplatnim edukacijama, seminarima i promicanju malog i srednjeg poduzetništva“, kazao je Mislav Šimatović, glavni urednik portala Poslovni dnevnik, naglasivši važnost promjene javne percepcije poduzetništva u Hrvatskoj. Šimatović je također istaknuo važnost širenja pozitivnih priča o malom i srednjem poduzetništvu. „Potrebno je promovirati pozitivne poduzetničke priče dajući tako poticaj drugima da se i u lošim mikro ekonomskim uvjetima može dobro poslovati“, zaključio je Šimatović te pozvao poduzetnike, obrtnike i vlasnike poljoprivrednih dobara da se prijave i sudjeluju u edukacijama.
Gradonačelnik Ivo Baldasar je kazao da se radi o hvalevrijednoj akciji Poslovnog dnevnika te izrazio zadovoljstvo što se ista organizira u Splitu. „ Svi znamo da dobro organizirano gospodarstvo nije bazirano na velikim gigantima nego je bazirano upravo na malom i srednjom poduzetništvu, malim tvrtkama, obrtnicima“, rekao je gradonačelnik. Uz gradonačelnika i pročelnicu Službe za Gospodarstvo, turizam i EU fondove Elu Žižić, koja je pozvala zainteresirane poduzetnike na sudjelovanje te navela da Grad Split bespovratnim sredstvima potpomaže splitske poduzetnike, na press konferencije je bio i predstavnik Splitsko dalmatinske županije, Anđelko Katavić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba