index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Riva_3

Prijavite se na besplatne edukacije u sklopu Poslovnog uzleta grada Splita 15. svibnja 2015. godine

Grad Split i Splitsko - dalmatinska županija u suradnji sa Poslovnim dnevnikom organiziraju edukativnu manifestaciju Poslovni uzletu grada Splita te vas ovim putem pozivamo da nam se 15. svibnja 2015. godine s početkom u 09,30 sati pridružite u Domu HV-a, Poljudsko šetalište 1.

2014_03_15_Banovina_02.jpg Manifestacija posvećena promicanju i edukaciji malog i srednjeg poduzetništva u Split dovodi potpredsjednika Vlade i ministara regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branka Grčića, te niz zanimljivih besplatnih predavanja za poduzetnike.

U prvom dijelu manifestacije okupljeni će moći poslušati intervju "1 na 1" koji će se ministrom Grčićem voditi glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović te panel diskusiju "Od ideje do uspješnog biznisa - dobri primjeri iz prakse", na kojoj sudjeluju predstavnici Grada Splita i ugledni poduzetnici.

Nakon uvodnog dijela manifestacije svi zainteresirani mogu prisustvovati besplatnim edukacijama koje se održavaju od 13,00 do 16,15 sati.

Ne propustite priliku besplatno naučiti - kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv, kako povoljno oglašavati turističke kapacitete n­a Googleu u Facebooku, kako do sredstva za energetsku učinkovitost, kako brže i lakše naplatiti potraživanja i niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje. (više na poslovni.hr).
Također za sve sudionike edukacija, uz podršku našeg partnera tvrtke Podravka, organiziran je i besplatni ručak u glavnom lobbyu Doma HV-a.


Prijaviti se možete na www.poslovni.hr/st-prijava


Cijeli program i raspored održavanja edukacije preuzmite ovdje


Dođite i unaprijedite vaše znanje!

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba