index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - doček Gorana Ivaniševića

Bitka za sigurnost

Grad Split, zajedno s PU Splitsko-dalmatinskom, FESB-om te Udrugom mladih programera, dionik je novog projekta prevencije namijenjenog učenicima splitskih osnovnih škola. Riječ je o web aplikaciji za učenike – „Bitka za sigurnost“

2015_04_Virus_protection.jpg koja se nalazi na svim web stranicama splitskih osmoljetki s ciljem podizanja razine svijesti šire javnosti o mogućim opasnostima i rizicima korištenja interneta i društvenih mreža.

Aplikacija je u fazi izrade predstavljena ravnateljima OŠ, a nakon prezentacije i ocjene od strane Vijeća za provedbu programa prevencije kriminaliteta na području grada Splita, prihvaćeno je i financiranje izrade info materijala za navedeni projekt. Specifični ciljevi projekta su podizanje razine znanje kod djece o mogućim opasnostima i rizicima korištenja interneta te podizanje razine svijesti kod roditelja o mogućim opasnostima i rizicima kojima su djeca izložena uslijed korištenja interneta. Izrađena aplikacija je jedan od rijetkih primjera odgovora lokalne zajednice na aktualni problem te novi model moguće komunikacije sa djecom i roditeljima.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba