index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

Svečanost proglašenja najboljih sportaša za 2014. godinu

Na prigodnoj svečanosti u Vili Dalmacija proglašeni su dobitnici godišnjih nagrada Splitskog saveza športova za 2014. godinu, kojem su prisustovali zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo i predsjednik Gradskog vijeća Boris Čurković.

2015_02_19_Sportaši_godine_villa_001.jpg Čestitajući u ime gradonačelnika Ive Baldasara zamjenica se zahvalila sportašima na ogromnom doprinosu hrvatskom sportu, ali i promociji grada Splita.

„Isto tako, nagrade koje vi osvajate stvaraju obvezu i nama, gradskim vlastima, da vas u okviru naših mogućnosti pratimo i podržavamo u vašim uspjesima.“, kazala je Batarelo, koja je ujedno i predala nagradu Grada Splita u novčanom iznosu od deset tisuća kuna najboljoj muškoj momčadi MNK Split „Tommy“.2015_02_19_Sportaši_dalmacije_B.jpg Najboljom sportašicom proglašena je Lucija Zaninović iz taekwando kluba „Marjan“, dok je najboljim sportašem proglašen jedriličar JK „Labud“ Ivan Kljaković Gašpić. Najboljim trenerom ženskih kategorija je proglašen Toni Tomas iz taekwondo kluba „Marjan“, dok je za muške kategorije to priznanje dobio Tonči Antunović iz JK „Labud“. Od ove godine Izvršni odbor SSŠ je uveo nove dvije kategorije priznanja, nagradu za najperspektivnijeg sportaša/icu godine te nagradu najboljeg sportaša osoba s invaliditetom. Najperspektivnijim sportašem proglašen je Ivan Šitić iz kluba daljinskog plivanja „Split“, dok je nagradu najperspektivnije sportašice odnijela Ivana Babić iz taekwando kluba „Marjan“.

2015_02_19_Sportaši_dalmacije_A.jpgPozdravljajući prisutne i čestitajući nagrađenima predsjednik SSŠ-a Igor Boraska je istaknuo da, unatoč pojedinim medijskim pričama da sport grada Splita je dotaknuo dno, ove nagrade su dokaz rada i truda splitskih sportaša te na ponos gradu.

U ime nagrađenih zahvalio je Ivan Kljaković Gašpić. Uz brojne uzvanike ovoj svečanosti su prisustovali predstavnici Sveučilišta, dožupan Luka Brčić te predsjednik mostarskog Saveza sportova, Hasan Šišić.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba