index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Sustipan_3

„Bajkeri“ zahvalili gradu Splitu na podršci i suradnji

Predstavnici Pleter Chapter Croatia (PCH) - hrvatskog ogranka međunarodne udruge vlasnika motora Harley Owners Group (HOG) uručili su danas zamjeniku splitskog gradonačelnika Goranu Kovačeviću priznanje, kojim se Gradu Splitu zahvaljuju na podršci i suradnji u njihovim aktivnostima u protekloj 2014. godini.

2015_02_03_hog-pleter.jpg „Grad Split nam daje stalnu podršku u našim aktivnostima. Riječ je o suradnji koja je uspostavljena još 2011. godine kada se u Biogradu održao veliki međunarodni susret  s 5000 bikera. Mi smo na toj osnovi 2012. godine u Splitu organizirali naš domaći relly za kojeg vlada interes iz Njemačke, BiH, Slovenije, Austrije, Mađarske. To su trodnevni susreti za koje se nadam da će se nastaviti održavati. Očekujem još veći broj bikera na ovom području, ne samo Splita, nego i Dalmacije, a time i još veću podršku. Možemo sakupiti oko 5.000 bikera iz cijele Europe, koji su dobre platežne moći. To je dobro za turizam, jer se Split tako promovira, s obzirom da u tome sudjeluju vozači Harly Davidsona iz Austrije, Njemačke, Italije….“, kazao je Josip Matić, jedan od četvorice bikera, koji su došli predati Zahvalnicu, o kojoj je odluka donesena na skupštini HOG Pleter Chapter Hrvatska, u prosincu prošle godine.

„Iznimno mi je zadovoljstvo da smo u protekloj godini mogli podržati vaš rad i ostvarili dobru suradnju. Vjerujem da ćemo suradnju i proširiti kako u ovoj, tako i u narednim godinama i to ne samo zbog atraktivnosti vaših motora, nego i zbog svih vaših drugih aktivnosti, počevši od onih humanitarnih pa do onih koji su značajni za grad Split s turističkog aspekta. Split također, želi biti moto frendly destinacija uvažavajući da su vaše aktivnosti uglavnom vezane uz putovanja i da su bikeri jedni od najboljih gostiju svugdje u svijetu gdje se pojave. Stoga ćemo vas rado povezati s Turističkom zajednicom i bilo bi dobro kada bi se u Splitu mogao organizirati jedan tako veliki događaj i ovo bi trebao biti prvi korak da se krene u tako nešto“, rekao je zamjenik Kovačević.

HOG je udruga vlasnika motora Harley-Davidsona koja u svijetu ima preko milijun članova, a hrvatski ogranak ima ukupno 91 člana, od kojih ih je u Dalmaciji 21.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba