index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva /2/

Obavijest obveznicima plaćanja komunalne naknade

Tijekom mjeseca siječnja započela je dostava novih rješenja o obvezi komunalne naknade, obavijesti, opomena i uplatnica komunalne naknade za 2015.godinu.

Split_panorama.jpg
Rokovi dospijeća
nisu se mijenjali u odnosu na 2014. godinu tako da će:
1. za sve prostore za koje je predviđeno mjesečno plaćanje biti dostavljeno 6 uplatnica sa rokom plaćanja po svakoj uplatnici do15. u mjesecu za tekući mjesec.

2. za garaže za koje je predviđeno tromjesečno plaćanje biti će dostavljene 2 uplatnice sa rokom plaćanja:
· uplatnica za 1.- 3. mjesec rok je 31.03.
· uplatnica za 4.- 6. mjesec rok je 30.06.

IZUZETNO, ROK PLAĆANJA OBVEZE ZA 01. MJESEC 2015. GODINE BITI ĆE 31.01.2015. GODINE što se odnosi na prostore za koje se komunalna naknada plaća mjesečno odnosno za koje se dostavlja 6 uplatnica, a ukoliko pošiljku ne primite do tog roka uvažiti će se plaćanje iza roka dospijeća odnosno do 15.02.2015. godine.

Molimo da svoje obveze plaćate uredno i na vrijeme, a u slučaju da nisu podmirene sve obveze iz proteklih godina, naknadno će se dostaviti opomena i uplatnica sa iznosom duga.

Uslijed obrade podataka za veliki broj obveznika, ne isključujemo mogućnost pogreški te Vas stoga pozivamo da se, u slučaju bilo kakvih nejasnoća ili u slučaju da niste zaprimili pošiljku sa rješenjem i uplatnicama za 2015. godinu , javite osobno, telefonski ili putem e-maila u Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i redarstvo te Upravni odjel za financije čiji djelatnici stoje svakodnevno na raspolaganju.
Međutim, bez obzira na poslane uplatnice podsjećamo da osnova plaćanja komunalne naknade predstavlja isključivo Rješenje o komunalnoj naknadi kojim je utvrđena mjesečna obveza, rokovi dospijeća, kao i obveza obračuna kamata na zakašnjela plaćanja, a sve temeljeno na Zakonu o komunalnom gospodarstvu.

Konačno, još jednom podsjećamo sve vlasnike ili korisnike prostora, odnosno obveznike plaćanja komunalne naknade da su sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu SAMI DUŽNI PRIJAVITI NASTANAK OBVEZE KOMUNALNE NAKNADE KAO I SVE PROMJENE KOJE UTJEČU NA VISINU OBVEZE ILI PROMJENU OBVEZNIKA u roku od 15 dana (promjena vlasništva, površina, adresa, namjena...), kako bi se podaci mogli na vrijeme ažurirati, a time i izbjegle bilo kakvi nesporazumi odnosno štete po same obveznike.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba