index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - sfinga

Gradonačelnikovi čestitarski novogodišnji obilasci

Nakon tradicionalne novogodišnje čestitke na Rivi splitski gradonačelnik Ivo Baldasar je sa suradnicima, u prvim minutama nove 2015. godine prisustvovao tradicionalnom otvaranju izložbe fotografija u „Foto klubu „Split“ u Marmontovoj ulici.

2015_01_01_fotoklub.jpg Otvarajući izložbu, pod nazivom „Blizu vode, blizu mora“, Splićanke Jelene Remetin, koja živi i radi u Parizu, gradonačelnik Baldasar je kazao kako treba biti optimist i nadati se boljemu. „Obećavam da ćemo mi, kao administracija, napraviti sve što je našoj moći da bude što više posla i što više novaca. A ljudi neka se misle o tome da se bolje osjećaju i da vjeruju u bolje sutra, jer sama vjera u bolju budućnost već nam daje bolju nadu“, kazao je splitski gradonačelnik.
2015_01_01_duzs.jpgIzložba je, ujedno i prva kulturna manifestacija u Hrvatskoj u novoj godini.
Gradonačelnik je potom posjetio splitsku ispostavu Državne uprave za zaštitu i spašavanje (112) u Ulici Moliških Hrvata 1, koja je do ponoći imala stotinjak poziva, uglavnom zbog pirotehnike, te nestanka struje. „Lijepo je posjetiti baš one kod kojih se slijevaju sve informacije o onima kojima pomoć treba. Srećom, za sada nema ničeg dramatičnog. Vatrogasci sve uredno saniraju“, ocijenio je splitski gradonačelnik. 2015_01_01_hitni-prijem.jpgZaželjevši i tamo svima sretnu novu 2015. godinu, gradonačelnik Baldasar u društvu supruge i Kolje Poljaka, sanacijskog direktora KBC-a, zaputio se prema splitskoj bolnici gdje je obišao dežurne liječnike i osoblje na Hitnom kirurškom i Internom prijemu. Iako punih ruku posla, djelatnike bolnice ugodno je iznenadio posjet gradonačelnika koji im je uz prigodne poklone zahvalio na brizi za naše sugrađane i poželio što mirniju noć i sretne blagdane. Iako, kako je najavio, gradonačelnik nije osobno posjetio rodilište, tijekom posjeta bolnici uručen je tradicionalni zlatnik i cvijeće za majku i prvorođenu bebu u 2015. godini.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba