index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - noću

Predstavljen program Festivala o pravima djece

Danas je u Splitu predstavljen program Festivala o pravima djece  koji se održava od 17. do 22. studenog.  Riječ je o inkluzivnom filmskom festivalu koji već šest godina progovara o različitim temama vezanima uz djecu i njihova prava, a ove godine je Split grad partner festivala.

2014_11_17_konferencija.jpg U fokusu ovogodišnjeg Festivala je osvještavanje o nasilju nad djecom, a nadovezuje se na rujansko UNICEF-ovo globalno izvješće o istoj temi pod nazivom „Pred našim nosom“.

Aktivnosti Festivala započele su danas postavljanjem izložbe fotografija Djetinjstvo u Hrvatskoj: tri priče i poplave u trgovačkom centru Joker i Filmskom radionicom u GKMM-u na kojoj će splitski osnovci i srednjoškolci raditi na kratkometražnom filmu Njihov završni rad će biti prikazan zadnji dan Festivala u kinu Karaman, s početkom u 20 sati. Predstavljanju aktivnosti i programa ovogodišnjeg Festivala u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu nazočili su: Tatjana Aćimović, umjetnička direktorica Festivala o pravima djece, Bruna Bebić, domaćica Festivala o pravima djece u Splitu, Anđelka Visković, viša savjetnica gradonačelnika – specijalist za obrazovanje, Elli Pecotić, ravnateljica Gradske knjižnice Marka Marulića, Toma Šimundža, voditelj filmskog programa s Odjela multimedije GKMM-a i Kata Barač, voditeljica marketinga trgovačkog centra Joker.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba