index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Sustipan /4/

Otvoren 18. međunarodni sajam SASO

Danas je na splitskom Žnjanu otvoren 18. međunarodni sajam gospodarstva SASO koji se u organizaciji tvrtke Sajam Split održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, dr. Ive Josipovića, ...

2013_10_23_saso_B.jpg ... Ministarstva gospodarstva, Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Županije splitsko – dalmatinske i Grada Splita.
Sajam je svečano otvorio Zlatko Ževrnja, župan Splitsko-dalmatinske županije, a uzvanicima i izlagačima su se obratili i Dragutin Ranogajac, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Goran Kovačević, zamjenik gradonačelnika Splita i Ivo Milatić, pomoćnik ministra gospodarstva.
Unatoč teškoj gospodarskoj situaciji, kako je rekla direktorica tvrtke Sajam Split, Sanja Vuković Veić,  na sajmu i ove je godine svoje proizvode i usluge izložilo 700 izlagača iz osam zemalja čime se profilirao u vodeći gospodarski događaj u Hrvatskoj, mjesto susreta novih tehnologija i struke, a poseban naglasak ove će godine biti na popratnim događanjima i skupovima.

„Ovaj događaj koincidira s onim što mi kao Gradska uprava želimo, a to je da Split postane sajamski grad, a pomaže nam i da produžimo turističku sezonu za koju smo i ove godine imali izvrsne rezultate jer smo apsolutni turistički hit“, rekao je u svom prigodnom obraćanju zamjenik gradonačelnika,  Goran Kovačević napominjući kako je SASO od pomoći  našim poduzetnicima koji imaju priliku da u svojoj kući steknu nove kontakte, nude svoje proizvode i čuju na znanstvenim skupovima nove i afirmativne ideje.

2013_10_23_saso_A.jpgInače, Sajam SASO  koji je otvoren do 27. listopada, u sebi obuhvaća niz specijaliziranih sajmova: 18. međunarodni sajam graditeljstva, 18. međunarodni sajam drvne industrije, 18. međunarodni sajam metalne industrije, 18. međunarodni sajam alata i opreme, 15. međunarodni sajam obrtništva i male privrede, 14. međunarodni sajam elektronike, energetike i telekomunikacija, 8. međunarodni sajam financija – SAFIR i 6. međunarodni sajam ekologije – SEKO.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba