index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.































main_galerija
Split - sfinga

Gibonni, Noa i Mjesni odbor na Rivi u novogodišnjoj noći

Splićane i njihove goste će na Rivi u 2014. godinu uvesti Gibonni, Dino Dvornik tribute band Noa te Mjesni odbor. Program novogodišnjeg dočeka u Splitu predstavili su danas zamjenik gradonačelnika Goran Kovačević ...

2013_10_17_briefing.jpg ... i direktor splitske Turističke zajednice Vedran Matošić u nazočnosti izvođača. Naime, nakon četiri godine Turističkoj zajednici je vraćena organizacija gradskih događanja, a tako i organizacija manifestacija u povodu božićno-novogodišnjih blagdana.
Kovačević je izrazio uvjerenje da će odabir izvođača, osim građana Splita, u većem broju na Rivu na Silvestrovo dovesti goste iz zemalja regije te će i ovaj doček doprinijeti turističkom razvitku grada. Iznio je i turističku statistiku za rujan tijekom kojeg je zabilježeno 17,6 posto gostiju više nego u istom mjesecu prošle godine, a ostvareno čak 25,9 posto više noćenja. Matošić je istaknuo kako je za cijeli prosinački program u Splitu osigurano 700 tisuća kuna iz gradskog proračuna.
Zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo izvijestila je o tijeku primopredaje aneksa OŠ Pujanki u koju će sutra useliti učenici. Napomenula je kako je izgradnja koštala oko sedam milijuna kuna, nešto više od iznosa koji je Grad plaćao za autobusni prijevoz učenika ove škole na nastavu u druge splitske osmoljetke. Rekonstrukcija glavne zgrade i gradnja dvorane odvijat će se u fazama, ovisno o dogovoru s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta. Dogradonačelnik Kovačević najavio je za petak otvaranje školske športske dvorane OŠ Gripe.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba