index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - ACY

Tehnički pregled OŠ Pujanki u ponedjeljak

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar najavio je uskoro reviziju svih gradskih poslovnih prostora koje često koriste udruge koje neredovito plaćaju režijske troškove. Za sve za koje se utvrdi da imaju nagomilana ...

2013_10_10_Press.jpg ... dugovanja otkazivat će se ugovori o najmu.

„Od 886 poslovnih prostora u vlasništvu Grada, stotinjak ih je prazno. Oni se nalaze u širem centru grada i uglavnom nisu za korištenje, rekao je gradonačelnik istaknuvši prostor na Prokurativama koji je, kao jedan od rijetko praznih gradskih prostora u užoj gradskoj  jezgri, trenutačno nepogodan za iznajmljivanje budući da njegova rekonstrukcija zahtijeva ozbiljne građevinske zahvate. Onaj u Nodilovoj, kao najatraktivniji, kazao je gradonačelnik Baldasar,  trenutačno koristi tvrtka DES za svoju pučku kuhinju i to će po svoj prilici tako i ostati. Gradonačelnik je na današnjem briefingu spomenuo novu sistematizaciju radnih mjesta u Gradskoj upravi istaknuvši kako neće podrazumijevati povećanje koeficijenata i da će masa bruto plaća, unatoč povećanom broju pročelnika, ostati na dosadašnjoj razini. Najavio je i rebalans proračuna koji će biti gotov u studenom, kao i projekciju gradskog budžeta za narednu godinu.

Zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo najavila je tehnički pregled Osnovne škole Pujanke za 14. listopada, a po njenoj ocjeni djeca bi mogla ući u školu već 18. ovog mjeseca.

„Grad je napravio najviše što je mogao, stigao je pult za struju i slijede atesti“, rekla je zamjenica Batareelo napomenuvši kako će se ona i pročelnica za prosvjetu Ines Milina Ganza sastati s roditeljima osnovaca i zamoliti ih za razumijevanje i strpljenje.
O pitanju grijanja na Blatinama i u Spinutu zamjenik gradonačelnika Goran Kovačević izvijestio je novinare da je raspisan natječaj za koncesionara te da će narednih desetak dana znati tko su zainteresirani za preuzimanje toplana.

Na kraju današnjeg briefinga pročelnik Službe za komunalu obavijestio je novinare da je na zapadnom dijelu plaže Duilovo uređena plaža za pse te da je opremljena kompletnom infrastrukturom za tu namjenu.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba