index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - ACY

Održana tematska sjednica o KK Split

Prihvaća se informacija o stanju u KK Split š.d.d. čime je završen proces preoblikovanja kluba. Njegova Uprava se obvezuje da prijedlog operativnog i financijskog restrukturiranja, u dijelu koji se odnosi na Grad Split, dostavi Gradskom vijeću.

2013_09_25_Vijece_A.jpg Pozvane su i sve nadležne državne institucije da ispitaju poslovanje posrnulog kluba te da se utvrdi odgovornost onih koji su ga doveli u stanje kakvo je danas. Zaključci su to danas održane tematske sjednice Gradskog vijeća o stanju u KK Split za koje je, nakon petosatne rasprave, glasalo 26 vijećnika, dok ih je troje bilo suzdržano.
„Prije dva mjeseca formirao sam stručni tim koji se bavi KK Splitom i već na početku utvrdili smo da je stanje u klubu radikalno lošije nego što nam je rečeno“, kazao je gradonačelnik Ivo Baldasar kao prvi izlagač na tematskoj sjednici. Moje izjave su išle za tim da trgnemo vjerovnike. Mi nemamo 26 milijuna kuna da bi pokrili dugovanja i zato sam rekao da će Klub u stečaj.“, odgovorio je Baldasar. U narednom periodu, prema njegovim riječima, predstečajno vijeće mora saznati koje su sve dubioze nastale u ovom klubu, a KK Split se može spasiti razumijevanjem vjerovnika i Grada.Predsjednik kluba Mislav Lović detaljno je izložio situaciju u kojoj se klub nalazi istaknuvši kako KK Split posljednjih nekoliko godina konstantno posluje s minusom. Potvrdio je i da bi prema planu sanacije budžet kluba ubuduće trebao biti manji od 4.5 milijuna kuna.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba