index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Veslačka utrka - sv.Duje

Prihvaćen novi ustroj Gradske uprave

U nastavku treće sjednice Gradskog vijeća Grada Splita prihvaćen je novi ustroj splitske Gradske uprave. Prijedlog je prošao je s 21 glasom za i 12 protiv. Uz vijećnike koalicije SDP-HNS-HSU i vijećnike s liste Anđelke Visković i Ivana Grubišića, ...

2013_09_17_Sjednica_vijeca_A.jpg ... prijedlog je podržala Lista Željka Keruma. Protiv su bili vijećnici HDZ-a i partneri, te nezavisna lista Marijane Puljak.
Gradonačelnik Baldasar prethodno nije prihvatio amandman Marijane Puljak o spajanju Ureda gradonačelnika i Kabineta gradonačelnika, što većinom glasova nisu prihvatili ni vijećnici. Nisu prošli ni amandmani koji je predložio vijećnik Luka Podrug.
Prije točke oko ustroja Gradske uprave vijećnik Petar Škorić zatražio je informaciju o stanju u KK Split koju su dali gradonačelnik Ivo Baldasar i njegova savjetnica Anđelka Visković.
Prijedlog o polugodišnjem izvršenju proračuna koji je obrazlagala zamjenica gradonačelnika, Aida Batarelo, usvojen je jednoglasno, sa 30 glasova. Prema njezinim riječima, do konca lipnja izvršeno je 41 posto proračuna, što pokazuje pozitivne trendove kao direktna posljedica uspješne turističke sezone.Nakon smrti donedavne ravnateljice Gradskog kazališta lutaka, Zdenke Mišure, gradski su vijećnici jednoglasno prihvatili prijedlog Odbora za imenovanje po kojem se za v.d. ravnateljicu ove ustanove imenuje Marija Tudor.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba