index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

Prezentacija POS-a na lokaciji KILA

U petak, 6. rujna 2013. godine u Gradskoj knjižnici 'Marka Marulića', Ulica slobode 2, s početkom u 17 sati održat će se prezentacija Programa društveno poticane stanogradnje na lokaciji KILA u Splitu.

2009_11_24_Split.jpgProgram će prezentirati predstavnici Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama te Grada Splita. Prezentacija se organizira za one građane koji ne mogu doći do informacije preko Interneta, odnosno u vremenu predviđenom za konzultacije sa zainteresiranim građanima koje APN održava svakog petka od 9 do 15 sati u prostorijama Gradske uprave u Splitu.
Nakon višegodišnje stanke državna Agencija za pravno posredovanje i promet nekretninama (APN) i Grad Split krenuli su realizaciju projekta POS-a. U prvoj će se fazi na lokaciji KILA graditi 206 stanova, najveće predvidive cijene po m2 u iznosu od 1.100 eura, uz jedinstvenu kreditnu liniju s prosječnom kamatnom stopom od 3,9%. kroz koju se na poticajima države ostvaruju uštede za kupca u iznosu od 20 do 30 tisuća eura, ovisno o veličini stana. Investicija ukupne vrijednosti od 156 milijuna kuna koristit će i građevinskom sektoru a grad Split će osim povoljnih stanova ovim projektom dobiti komunalno i urbanistički kvalitetno uređen dio grada.
Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Splita radi utvrđivanja Liste reda prvenstva otvoren je do 30. rujna 2013.
Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti u APN-u u Zagrebu, Savska cesta 41/9, u prostorijama Odjela prodaje, svakog radnog dana, u vremenu od 8 do 16 sati, na web stranici APN-a te u gradu Splitu u prostorijama Gradske uprave na adresi Obala kneza Branimira 17, prizemlje, soba br. 31 svakog petka u vremenu od 9 do 15 sati za vrijeme trajanja Javnog poziva.
Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Splita imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske.
Više informacija može se potražiti na web stranici APN-a.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba