index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Tomića stina

Prvašićima bon za kupnju udžbenika

Na inicijativu gradonačelnika Ive Baldasara Grad Split će osigurati svim učenicima prvih razreda u školskoj 2013./14 godini novčani bon u vrijednosti od 200 kuna za kupnju dijela školskih udžbenika.

2009_11_24_Split.jpgPravo na bon ostvaruju učenici čiji roditelji imaju prebivalište na području grada Splita a pohađaju neku od 27 osnovnih škola čiji je osnivač Grad Split. Preuzimanje novčanog bona za gore spomenute učenike vršit će se u tajništvima osnovnih škola po upisnim područjima učenika u razdoblju od 17. lipnja do 5. srpnja u vremenu od 9 -13 sati. Za učenike Osnovne škole Pujanki preuzimanje bonova vršit će se u prostorijama Osnovne škole Pojišan u istom razdoblju i u isto uredovno vrijeme.
Pravo na bon ostvaruju i učenici čiji roditelji imaju prebivalište na području grada Splita a pohađaju neku od osnovnih škola na području drugih gradova i općina. 
Preuzimanje novčanog bona za gore spomenute učenike (uz zahtjev je nužno priložiti i uvjerenje o upisu u prvi razred i preslike osobnih iskaznica roditelja) u razdoblju od 17. lipnja do 5. srpnja vršit će se u prostorijama Službe za prosvjetu i tehničku kulturu Grada Splita, Split, Obala kneza Branimira 17, V. kat (soba 504).

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba