index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Gradonačelnik Baldasar u posjetu Sveučilištu

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar i zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo, u pratnji savjetnika gradonačelnika Drage Davidovića i Ane Đeldum, posjetili su danas Sveučilište u Splitu gdje su s rektorom prof.dr.sc. Ivanom Pavićem ...

2013_06_14_sveuciliste.jpg ... i prorektorima prof.dr.sc. Brankom Ramljak, prof.dr.sc. Draganom Bolančom, prof.dr.sc. Rokom Andričevićem i prof.dr.sc. Tomislavom Kilićem razgovarali o budućoj suradnji Grada i Sveučilišta.
Gradonačelnik Baldasar je istaknuo kako već sama činjenica da je za prvi službeni posjet u gradonačelničkom mandatu odabrao upravo Sveučilište govori da je Sveučilište od izuzetne važnosti za Split te mu je namjera da suradnja bude intenzivna i partnerska, a ne samo deklarativnog karaktera.
- Grad očekuje konkretnu pomoć i suradnju sa Sveučilištem, prije svega na izradi strategije razvoja, a zatim i na konkretnim projektima od vitalnog interesa za Split – kazao je gradonačelnik apostrofirajući projekt Istočne obale kao ključni za budućnost grada. Najavio je uskoro sklapanje ugovora o poslovnoj suradnji sa Sveučilištem te osnivanje radne grupe kao operativnog tijela za razradu projekata. - Dio smo ovoga grada, stalo nam je do Splita i želimo se angažirati, a srca i motiva neće nam nedostajati – kazao je rektor Pavić izrazivši zadovoljstvo gradonačelnikovom inicijativom.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba