index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Obilježena 60-ta obljetnica Centra „Slava Raškaj“

Pod pokroviteljstvom Grada Splita i Ministarstva socijalne politike i mladih danas je u Domu Hrvatske vojske u Lori svečano obilježena 60. obljetnica splitskog Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“, ustanove ...

2013_06_12_slava-raskaj.jpg ... koja se bavi smještajem i obrazovanjem djece i mladih oštećena sluha i s govornim poteškoćama.
„Naša je ustanova mjesto pomoći djeci i njihovim roditeljima kako bi bili sretni članovi zajednice“ istaknula je u prigodnom obraćanju ravnateljica splitskog Centra Željka Paleka.
Na svečanosti u prepunoj dvorani u Lori pozdravnu riječ posjetiteljima uputili su zamjenik župana Splitsko-dalmatinske županije Luka Brčić te zamjenica splitskog gradonačelnika Ive Baldasara, Aida Batarelo koja je svom obraćanju naročitu zahvalnost uputila djelatnicima Centra „Slava Raškaj“ za njihov predani i humani rad, koji uz sve probleme i poteškoće na koje svakodnevno nailaze, kao najljepšu nagradu dobivaju dječji osmjeh.
„Želim im da ustraju u svojim profesionalnim i ljudskim naporima na dobrobit potrebitih, a potpora Grada Splita u tom smislu nikada neće izostati“ zaključila je zamjenica Batarelo.U nastavku svečanosti u Lori prigodnim programom predstavili su se štićenici ove splitske ustanove, a umirovljenim djelatnicima Centra „Slava Raškaj“ su uručena priznanja.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba