index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - noću

Gradonačelnik Ivo Baldasar preuzeo upravljanje Splitom

Novi gradonačelnik Splita Ivo Baldasar preuzeo je danas upravljanje Gradom Splitom.
Postupak primopredaje vlasti započeo je u 9:30 sati kada su se u gradonačelnikovom uredu novi gradonačelnik Ivo Baldasar i njegovi zamjenici Aida Batarelo i Goran Kovačević

2013_06_07_primopredaja-vla.jpg ... sastali s dosadašnjim gradonačelnikom  Željkom Kerumom i dogradonačelnikom Jurom Šundovom. U nazočnosti svojih suradnika potpisali su Izvješće o primopredaji te nakon kraćeg razgovora održali zajednički kolegij s pročelnicima.

U prvom obraćanju javnosti nakon preuzimanja vlasti gradonačelnik Baldasar je poručio kako će biti gradonačelnik svim građanima izrazivši nadu da će opravdati povjerenje koje je dobio na izborima.

Današnjom primopredajom vlasti završila je kampanja koja je bila iscrpljujuća i duga. Potpisali smo Izvješće o primopredaji koje još nisam stigao pročitati. Međutim, mislim da je stanje u gradu loše, a koliko tek treba vidjeti. Dajte mi 30 dana da snimim situaciju – kazao je gradonačelnik 2013_06_07_primopredaja-A.jpgBaldasar najavivši reviziju poslovanja i  reorganizaciju uprave. Istaknuo je korektne odnose s  dosadašnjim gradonačelnikom i njegovim zamjenicima te ocijenivši Šundova i Anđelku Visković vrhunskim operativcima izrazio uvjerenje da će mu pomoći svojim savjetima.  Gradonačelnik Baldasar zahvalio je i na emotivnom dočeku zaposlenika i dobro organiziranoj primopredaji.

Bivši gradonačelnik Kerum poželio je gradonačelniku Baldasaru i njegovim zamjenicima uspjeh u poslu i dobru suradnju sa zaposlenicima. Ocijenivši odličnim svoj mandat kazao je kako mu je bila čast biti gradonačelnikom Splita.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba