index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

Mi smo srce Splita grada

Uoči blagdana sv. Dujma i Dana Grada Splita u subotu je na Prokurativama održan dječji program pod nazivom „Mi smo srce Splita grada“. U programu na pozornici kojega je vodila Mirella Meić nastupili su:

2013_05_04_srce-splita.jpg plesni klubovi Mirela s latinoameričkim plesovima i Noa, Talent studio M, Music Talent Show, Abba The Kids te djeca iz DV Agava koja su izvela igrokaze Mare Krpašinka i Šporki Roko.
Kako ove godine obilježavamo 130 godina rođenja Ivana Meštrovića, 120-tu obljetnicu izgradnje splitskog teatra i 90 godina umjetničkog djelovanja maestra Ive Tjardovića ovogodišnji dječji program je bio inspiriran tim jubilejima . Tako su organizirane radionice Mali meštar u sklopu kojih su djeca mogla uz asistenciju muzejskih pedagoga i akademske kiparice izrađivati glinene skulpture te crtati bojama i ugljenim štapićima po uzoru na Merštrovićeva djela.Ni ove godine nije izostala šminkaonica i dječja tombola za koju su dodijeljene posebne nagrade. Od programa Zajednice tehničke kulture organizirane su radionice iz tehnike origamija i lego slagalica, zrakoplovnog modelarstva, a predstavljena je inovacije mladih inovatora - Elektro automobil, a djeca su imala prigodu voziti formulu, buggi, i model i:10 na benzinski pogon.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba