index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Pjaca

Grad podržao koncert Thompsona na Poljudu

„Splitu nedostaje ovakvih koncerata i ovo će sigurno biti spektakl“, rekao je gradonačelnik Željko Kerum na tiskovnoj konferenciji održanoj danas na terenu Gradskog stadiona u Poljudu, a povodom ...

2013_05_09_poljud.jpg ... održavanja koncerta Marka Perkovića Thompsona30. lipnja ove godine.
Prema gradonačelnikovim riječima i u rujnu 2002. godine tadašnja Gradska vlast je dala podršku Thompsonovom koncertu i on smatra da ne treba politizirati oko toga te da je Grad spreman i drugim pjevačima koji su u stanju publikom ispuniti stadion na Poljudu dati suglasnost za održavanje koncerta.
Ugovor o pokroviteljstvu koncerta Marka Perkovića Thompsona na Gradskom stadionu u Poljudu na današnjoj tiskovnoj konferenciji je potpisao zamjenik gradonačelnika Jure Šundov u ime Grada Splita i Tomislav Mrduljaš u ime tvrtke „Dalmacija koncert“ koja će producirati ovaj događaj. DogradonačelnikJure Šundov je objasnio da je Grad većinski vlasnik Hajduka i da je dao Hajduku stadion na upravljanje, ali da su zadržali pravo da mogu iskoristiti neke termine za ovakva događanja.
- Organizator će pokriti sve troškove, dužni su poštivati propise i zaštititi travnjak i tartan stazu. Ako dođe do nekakvih oštećenja organizator ih je dužan sanirati i vratiti u prvobitno stanje. Inače me s Markom Perkovićem Thompsonom vežu uspomene na Domovinski rat. On je moj brat po oružju i ja sam molio gradonačelnika i sugerirao mu da damo stadion. Kad čujem njegovu glazbu osjetim ponos 90-ih - kazao je Šundov.
- Promocija novog albuma je za mene velika stvar. Puno mi znači i podrška Grada i Hajduka. Mislim da nema ljepšeg mjesta za moje pjesme od poljudskog stadiona. Dobio sam uvjete kao i svi drugi izvođači. Od 1999. godine se nisam uključivao u političke kampanje, važno mi je samo kako sačuvati moju glazbu i moje ime. Moje pjesme imaju sadržaj kakav imaju i to je moja ekspresija na sve ovo što se događa - rekao je Thompson.
Još se ne zna kolika će biti cijena ulaznice, no Thompson obećava da će biti svima dostupna, a Tomislav Mrduljaš iz „Dalmacija koncerta“ najavio je vrhunski spektakl s kojeg će dio prikupljenih sredstava od prodaje ulaznica biti doniran splitskoj bolnici, a 100 tisuća kuna bit će poklonjeno HNK „Hajduk“.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba