index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Sustipan_3

Duhovni učitelj Sri Sri Ravi Shankar primljen u Banovini

„Svi oni koji promiču ljubav, toleranciju, dobar odnos duha i tijela dobrodošli su u naš grad“, rekao je zamjenik gradonačelnika Jure Šundov na početku prijema koji je danas za svjetskog humanistu, mirotvorca i duhovnog vođu Sri Sri Ravi Shankara organiziran u zgradi Gradske uprave.

2013_03_20_sri-sri-ravi-sha.jpg „Putovati po svijetu i promicati ljubav nije lako, za to je potrebna ogromna snaga duha i tijela, a ja sam kao vjernik i katolik siguran da na svojoj misiji imate Božji blagoslov“, ustvrdio je Šundov napomenuvši kako se nada da će Sri Sri Ravi Shankar naš grad pamtiti prije svega po dobroti njegovih ljudi, a onda i po njegovim ljepotama.
Svjetski mirotvorac Splićanima je poručio da imaju prekrasnu prirodi koju trebaju čuvati i ne uzimati je zdravo za gotovo. Po njegovim riječima upravo život s prirodom stvara osjećaj zajedništva i pripadnosti. U naš grad došao je, kako kaže, na nagovor Splićana koji već petnaest godina pohode njegove seanse diljem svijeta. Imao je poziv da dođe u Zagreb i Istru, ali odlučio za Split i smatra da je napravio dobar izbor jer se tu sreo s vrlo dragim i srdačnim ljudima.
Na prijemu za svjetskog mirotvorca, humanistu i duhovnog vođu Sri Sri Ravi Shankara uz zamjenika gradonačelnika Juru Šundova, domaćini su bili Mario Negotić, pročelnik Službe za šport i rad s mladima i udrugama mladih te Maja Munivrana, pročelnica Službe za kulturu i umjetnost, koja je tom prigodom najavila Festival indijskog filma koji će se povodom 100. obljetnice indijske kinematografije održati u lipnju u Splitu.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba