index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - doček Gorana Ivaniševića

Veliki predblagdanski susret u Vili „Dalmacija“

U povodu predstojećih blagdana, Božića i Nove godine, zamjenik splitskog gradonačelnika Jure Šundov primio je danas u Vili Dalmacija predsjednike gradskih kotara i mjesnih odbora, direktore komunalnih poduzeća ...

2012_12_20_Villa_Dalmacija.jpg ... i javnih ustanova, ravnatelje osnovnih škola i dječjih vrtića te ravnatelje kulturnih i znanstvenih institucija, koje djeluju u gradu Splitu.

„Ovo je jedinstvena prilika kada svim ravnateljima, čelnicima institucija te kotareva i odbora zajedno, na jednom mjestu, kažemo hvala. Kada bi se zbrojili svi oni o kojima skrbite, ili ih se dotičete u svom radu , dotaknuli bi se preko 60 posto naši sugrađana. Živjeli smo u 2012. godini vrlo turbulentno. Stanje u Hrvatskoj nije sjajno. Vremena su teška, ali mi, bar oni stariji od 50 godina, pamtimo i teža vremena. I znamo da će se uvijek naći neko rješenje, bez obzira je li to baš ono što smo planirali i željeli, jer će biti onako kako može i mora biti. Ali bi bilo dobro kada bi svatko dao od sebe ono najbolje i najviše što može, da nam svima skupa bude bolje. Ovo je prilika kada se grad treba svima vama, vašim djelatnicima i obiteljima zahvaliti i zaželjeti blagoslovljen Božić, sretnu  2013. godinu i da nam svima u novoj godini bude bolje nego nam je bilo u ovoj“, kazao je zamjenik Šundov u prigodnoj čestitci. U svom govoru se osvrnuo i na zbivanja u gradu i promjenama u njegovom vodstvu, kazavši da je od prije mjesec dana nova situacija u Splitu i da je „trio spao na duo“. „Riječ je o gospođi Anđelki Visković, koja je rukovodila bar polovicom vas koji ste danas ovdje i za sve dobro što je napravila u proteklom vremenu ja joj se zahvaljujem“, kazao je zamjenik splitskog gradonačelnika.

U ime odgojno obrazovnih institucija na čestitkama se zahvalio ravnatelj Mate Mamić, zaželjevši i sam svima više sreće i bolju 2013. godinu. U zahvalama i čestitkama su mu se pridružili, u ime gradskih kotareva i mjesnih odbora Ivica Grubišić, a u ime kulturnih i znanstvenih institucija akademik Nenad Cambi.

Primanju su prisustvovali i pročelnici gradskih službi te savjetnici splitskog gradonačelnika.
Prigodnu svečanost sa domjenkom uveličala je pjesmom klapa „Zvončac“ u kojoj pjevaju zaposlenici Gradske uprave.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba