index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2011.
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - noću

Objavljeni rezultati natječaja za spomenik IV. GBR

Povjerenstvo za pripremu i provedbu natječaja za odabir idejnih rješenja za postavljanje spomenika te utvrđivanje umjetničke vrijednosti i vizualnog identiteta predloženih spomenika ...

2012_04_06_nagradjeni-rad.jpg ... i spomen obilježja objavilo je rezultate natječaja za izradu idejnog rješenja za spomenik IV. gardijskoj brigadi Hrvatske vojske na lokaciji Dvornikovi dvori, na križanju Ulice kralja Zvonimira i Ulice slobode.

Ocjenjivački sud dodijelio je prvu nagradu radu čiji je autor Teo Bilas iz Gradca i suradnice Petra Peko i Nikoleta Peko. Druga nagrada dodijeljena je radu autora Dalibora Stošića iz Zagreba, koatutora Nikole Šimunića i suradnica Ane Zubić, Anite Zlomislić i Branka Matića. Treću nagradu podijelili su radovi autora Mate Šimundže iz Dicma i Kažimira Hraste iz Splita sa suradnicima Antom Kuzmanićem i Marinom Kaliternom.

Autoru prve nagrade pripada novčana nagrada od 70 tisuća kuna, drugonagrađenom 50 tisuća kuna dok autori dva trećenagrađena rada na jednake dijelove dijele novčani iznos od 30 tisuća kuna.
Ocjenjivački sud radio je u sastavuMate Milić - predsjednik, Jure Šundov, Josip Botteri, Zoran Jeramaz, Ante Verzotti, Joško Belamarić, dr.sc. Drago Šimundža, Joško Čelan i Ivan Mršić.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba