Popis i granica naselja Split

Naselje Split omeđeno je:

Sa sjevera: granica ide od zapada prema istoku od rta Šilo morskom obalom do točke gdje se spajaju granice K.o.Split i K.o. Solin (naselje Vranjic) te se nastavlja dalje prema istoku granicom K.o.Split - K.o.Solin do točke gdje se granice K.o.Split i K.o. Solin spajaju sa granicom K.o. Mravince, te se nastavlja dalje na istok granicom K.o. Split i K.o. Mravince do tromeđe K.o. Split, K.o. Mravince i K.o. Kamen.

 

S istoka: granica ide od točke gdje se spajaju granice K.o.Split, K.o.Mravince i  K.o.Kamen od sjevera prema jugu granicom K.o. Kamen - K.o.Split do potoka (čest.zem. 2347/1 K.o.Kamen),odnosno do Vukovarske ulice. Vukovarskom ulicom od zapada prema istoku do točke gdje se spajaju M.O. Kamen i G.K.Šine. Granicom M.O.Kamen i G.K.Šine do ulice Put Vrbovnika (ulica za TTTS). Zatim nastavlja ulicom Put Vrbovnika od sjevera prema jugu do spajanja sa ulicom Kralja Držislava.

 

S juga: granica ide morskom obalom od rta Marjan sa zapada prema istoku do točke gdje se spajaju granice K.o.Split i K.o. Stobreč sa morskom obalom, te se nastavlja od juga prema sjeveru granicom K.o.Split - K.o.Stobreč do točke gdje se granice K.o.Split – K.o.Stobreč spajaju s ulicom Kralja Držislava. Granica se dalje nastavlja od zapada prema istoku ulicom Kralja Držislava do njenog  spajanja sa ulicom Put Vrbovnika (ulica za TTTS.).

 

Sa zapada: granica ide od juga prema sjeveru morskom obalom od rta Marjan do rta Šilo.

 
 
Posljednja izmjena: 6.3.2012
 
 Linkovi prema drugom sadržaju
Granice gradskih kotareva
Popis kontakt policajaca po policijskim postajama