index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Niemann

Primanje u povodu obljetnice priznanja Republike Hrvatske

U povodu 19. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske gradonačelnik Željko Kerum, predsjednica Gradskog vijeća Nevenka Bečić i zamjenik gradonačelnika, Jure Šundov danas su u Gradskoj vijećnici ...

2011_01_14_konzularni_zbor.jpg ... primili splitski  Konzularni zbor i predstavnike nacionalnih manjina s područja grada Splita.
U  prigodnom obraćanju gradonačelnik Kerum je nazočnima uputio iskrene čestitke i najljepše želje za Novu 2011. godinu te ih je sve pozvao na suradnju u interesu i na dobrobit grada Splita. Čestitkama se pridružila i predsjednica Gradskog vijeća, Nevenka Bečić, dok je zamjenik gradonačelnika, Jure Šundov podsjetio na značaj međunarodnog priznanja Republike Hrvatske od strane zemalja članice Europske unije i međunarodne zajednice. Silvana Kondić, počasna konzulica Kraljevine Nizozemske i doajenka Konzularnog zbora  je čestitala je u ime svojih kolega. Angel Mitrevski, član Savjeta za nacionalne manjine zahvalio je na prijemu koji se po prvi put povodom ovog značajnog događaja organizira i za predstavnike nacionalnih manjina koji su ovom prilikom istakli izuzetno dobru suradnju uspostavljenu sa predstavnicima sadašnje splitske vlasti otkad je za gradonačelnika izabran Željko Kerum.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba