index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Veslačka utrka - sv.Duje

S optimizmom u 2012.godinu

Gradsko vijeće Grada Splita održalo je danas u Vili Dalmaciji svečanu sjednicu povodom božićno-novogodišnjih blagdana. Predsjednica Gradskog vijeća Nevenka Bečić osvrnula se na proteklu 2011.kazavši kako ...

2011_12_29_Svecana_sjednica_GV.jpg ... „osjeća ponos jer smo, unatoč okruženju, uspjeli realizirati sve ono što smo sebi postavili kao zadatak, a što je bilo od interesa za naše građane“. Dodala je kako je zbog  krize koja je zahvatila i financijske institucije, bilo teško raditi jer banke nisu bile u stanju pratiti investicije.

-Ulazimo u 2012.puni optimizma i nade da će ta godina biti prekretnica, kazala je predsjednica Gradskog vijeća zahvalivši svima koji su objektivno i istinito pratili rad gradskog parlamenta. Zahvalila je na radu stručnim službama Grada, posebno savjetnicima gradonačelnika i pročelnicima. Uputila je poseban pozdrav vijećniku Bošku Knezoviću izražavajući nadu da će im se na idućoj svečanoj sjednici moći pridružiti. Svome zamjeniku Darku Pariću predsjednica Gradskog vijeća uputila je čestitku na imenovanju pomoćnikom ministra izrazivši zadovoljstvo što je jedan splitski vijećnik ušao u Vladu. Svim građanima Republike Hrvatske zaželjela je sretnu i uspješnu 2012.godinu.

Gradskim vijećnicima, svojim zamjenicima, savjetnicima i pročelnicima čestitku je uputio i gradonačelnik Splita Željko Kerum izrazivši zadovoljstvo što su surađivali protekle dvije i pol godine. „Bez obzira što se nekada nismo slagali, radili smo, ipak svi živimo u istom gradu. Bez ljudi ne možemo naprijed“- kazao je gradonačelnik.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba