index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - doček Gorana Ivaniševića

Grad čeka očitovanje „HVIDRA-e“ o prijedlogu nastavka grijanja na Blatinama

Slijedom aktivnosti koje provodi grad posredujući u pronalaženju rješenja za problem grijanja u gradskoj četvrti Blatine, zamjenik splitskog gradonačelnika Jure Šundov danas je uputio „HVIDRA-i“ d.o.o., ...

2009_11_24_Split.jpg... kao koncesionaru u opskrbi toplinskom energijom u toplifikacijskom sustavu „Blatine“ dopis u kojem prenosi Prijedlog Upravnog odbora Udruge korisnika toplane „Blatine“ za rješenje problema grijanja u tekućoj sezoni grijanja.
Naime, sukladno ranijim dogovorima o pronalaženju rješenja za grijanje na Blatinama, u Gradskoj upravi je 20. prosinca održan radni dogovor s predstavnicima Udruge korisnika toplane „Blatine“ na kojem su se još jednom razmotrile mogućnosti nastavka sezone grijanja, nakon što je „HVIDRA“ d.o.o. s 31. listopadom 2011. otkazala Ugovor o opskrbi i korištenju distribucijske mreže tarifnog kupca. Sukladno dogovoru na tom sastanku, predstavnici udruge su 21. prosinca dostavili Gradu svoje viđenje rješenja na koje bi se trebala očitovati „HVIDRA“ d.o.o..
Prijedlog je istog dana proslijeđen koncesionaru uz traženje da se u četvrtak, 22. prosinca, u Gradskoj upravi žurno održi sastanak s predstavnicima „HVIDRA-e“ d.o.o., na kojem bi se oni očitovali o prijedlogu Udruge. Temeljem tog očitovanja Grad Split bi razmotrio postojanje mogućnosti , odnosno potrebe za organiziranjem zajedničkog sastanka davatelja i korisnika usluga grijanja radi utvrđivanja i prihvaćanja konačnog teksta Ugovora o opskrbi toplinskom energijom za sezonu grijanja 2011/2012. godine te dogovor o njegovom potpisivanju. S obzirom da se predstavnici koncesionara 22. prosinca nisu očitovali to će se prema riječima zamjenika gradonačelnika Jure Šundova još jednom zatražiti njihovo očitovanje, nakon čega će se na razini Grada poduzeti daljnje aktivnosti.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba