index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - sfinga

Završen projekt Program obrazovanja poduzetnika u 2011. godini

Zamjenica splitskog gradonačelnika Anđelka Visković prisustvovala je danas na Ekonomskom fakultetu prigodnoj svečanosti u povodu završetka Programa obrazovanja poduzetnika u 2011. godini.

2011_12_14_Ekonomski_fakultet.jpg Riječ je o gradskom projektu čija je provedba financirana sa 68.800 kuna, a koji je realiziran u suradnji s Ekonomskim fakultetom.

„Grad Split je prepoznao potrebu usavršavanja ljudi, posebno u poduzetništvu. Stoga je i sam gradonačelnik podržao realizaciju ovog projekta kroz raspodjelu sredstava unutar gradskog proračuna. Ekonomski fakultet se tu pojavio kao vrijedan partner i ja mu se na tome zahvaljujem“, kazala je zamjenica Visković. Ona je potom čestitala svim polaznicima Programa te im podijelila potvrde o sudjelovanju na seminaru kao dokaz o stečenim kompetencijama prilikom zapošljavanja, pokretanja poslovanja i unapređenja postojećeg poslovanja.

Naime, nakon selekcije koju je proveo Ekonomski fakultet od 250 kandidata odabrano je njih 120, koji su od 28. listopada do 10. prosinca ove godine u dva ciklusa pohađali tri seminara: Poslovanje u vanjskoj trgovini - tehnike uvoznog i izvoznog posla, Financijsko poslovanje poduzetnika i obrtnika, te Osnove poduzetništva - kako pokrenuti i uhodati posao. Cilj navedenog projekta je obrazovanje i usvajanje specifičnih znanja i vještina o poduzetništvu, a u funkciji cjeloživotnog učenja za poduzetništvo.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba