index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split_Sustipan_3

Koncert za mališane „I ja imam vrtić“ u Spaladium Areni

I ove će godine djeca predškolskog uzrasta iz gradskih, vjerskih i privatnih vrtića moći uživati na koncertu „I ja imam vrtić“ koji, treću godinu za redom, organizira Grad Split na inicijativu gradonačelnika Željka Keruma.

2011_12_10_i-ja-imam-vrtic.jpg Važno je istaknuti da je i ove pedagoške godine, i to treći put za redom, svim predškolcima koji su ispunili formalne uvjete za upis, osigurano mjesto u vrtićima. Predškolskim ustanovama obuhvaćeno je ukupno 6546 djece i to u gradskim vrtićima 4840, a u vjerskim i privatnim 1706. Budući da je na taj način obuhvaćeno čak 74 posto od ukupne populacije predškolske djece možemo slobodno reći da je to jedan od najvećih, ako ne i najveći obuhvat vrtićke djece u Hrvatskoj. Također, Grad je drugu godinu za redom smanjio razliku cijene programa koju plaćaju roditelji za djecu u privatnim vrtićima u odnosu na onu koja se plaća za gradske vrtiće. Bitno je napomenuti da je ove godine Grad u svoj program sufinanciranja uključio i dječji vrtić „Mali dupin“ čiji je osnivač Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama „Anđeli“. Sve su to razlozi zbog koje i ove godine Grad organizira koncert „I ja imam vrtić“, kazala je zamjenica gradonačelnika Anđelka Visković.

Ovogodišnji koncert održat će se u nedjelju, 11. prosinca 2011 .godine u Spaladium Areni s početkom u  17 sati, a uz voditelje Mirellu Meić i Luku Nižetića, koji će i sam izvesti nekoliko svojih hitova, nastupit će Roko Blažević, polufinalist Supertalent showa, plesna skupina Gradskog kazališta mladih „Perle i perlice“ , plesni klub „Noa“, dječji zbor „Srdelice“, dječji glazbeni sastav „Abba the kids“, gimnastičarke ritmičko športskih klubova „Rusulice“ i „Floramy“. Djecu će u Areni pozdraviti i likovi iz crtanih filmova, zahvaljujući pokroviteljstvu „One2Play“ igraonice. U nedjelju će gradski prijevoznik „Promet“ pojačati svoje linije prema Lori, a prijevoz će, uz predočenje ulaznice, biti besplatan.

 

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba