index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - noću

Svečani doček za Ivana Mikulića, europskog prvaka u taekwondou

U Osnovnoj školi „Visoka“ priređen je danas svečani doček za Ivana Mikulića, osvajača zlatne medalje na 1. europskom parataekwondo prvenstvu, održanom u Moskvi od 25. do 28. rujna ove godine. Uz predstavnika grada, ...

2011_09_29_mikulic-taekwand.jpg ... savjetnika gradonačelnika za sport, Ivana Veštića, đake i profesore osnovne škole, koju je Mikulić pohađao i u kojoj je učio prve elemente ove borilačke vještine, predstavnike Splitskog saveza sportova i županije, svečanosti su prisustvovale i sestre Ana i Lucija Zaninović svjetska i europska prvakinja u taekwondou.

„Zadovoljstvo je biti još jednom u ovoj školi. Postalo je već tradicijom da se ovdje okupljamo povodom značajnih događanja. I sada opet imamo jednog prvaka. Nije lako biti prvi u franjama, a kamo li u taekwondou“ rekao je savjetnik Veštić, čestitajući Mikuliću na iznimnom uspjehu te mu predao prigodni poklon u ime grada. Čestitku mu je poslao i predsjednik Paraolimpijskog odbora Hrvatske Ratko Kovačić.
Mikulić, koji je rođen 1995. godine i pohađa 3. razred Nadbiskupijske klasične gimnazije „Don Frane Bulić“ do sada se natjecao s takmičarima bez tjelesnih nedostataka i već u kadetima i juniorima na državnim prvenstvima osvajao medalje. „Bilo je teško. Puna tri mjeseca smo se pripremali imajući dnevno po dva - tri treninga“ rekao je Mikulić zahvaljujući svima na čestitkama. Nastup na prvenstvu u Moskvi bio je njegovo prvo natjecanje među sportašima invalidima. Sada ga očekuju nova natjecanja, a već u siječnju iduće godine polaganje ispita za crni pojas. „Presretne smo što nas je Ivan obradovao ovom medaljom i dokazao da se u Splitu jako dobro radi. Želimo mu da ostvari san svakog sportaša i da osvoji olimpijsku medalju“ kazale su sestre Zaninović.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba