index
press.gif
Arhiva vijesti u 2019.
Arhiva vijesti u 2018.
Arhiva vijesti u 2017.
Arhiva vijesti u 2016.
Arhiva vijesti u 2015.
Arhiva vijesti u 2014.
Arhiva vijesti u 2013.
Arhiva vijesti u 2012.
Arhiva vijesti u 2011.
siječanj
veljača
ožujak
travanj
svibanj
lipanj
srpanj
kolovoz
rujan
listopad
studeni
prosinac
Arhiva vijesti u 2010.
Arhiva vijesti u 2009.main_galerija
Split - Riva zidine

Međunarodna konferencija strojarske tehnologije i konstrukcijskih materijala

Zamjenica splitskog gradonačelnika Anđelka Visković prisustvovala je danas početku rada 2. Međunarodne konferencija strojarske tehnologije i konstrukcijskih materijala, koja se u organizaciji Hrvatskog društva za ...

2011_09_29_fesb-mtsm.jpg ... strojarske tehnologije održava na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, a pod pokroviteljstvom grada Splita, Splitsko dalmatinske županije te Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.
 
„Split je grad star preko 1700 godina kojeg je zbog očuvane baštine prepoznao i UNESCO. Međutim, mi smo ponosni i na to što je Split danas postao i kongresni centar, u velikoj mjeri zahvaljujući splitskom Sveučilištu i znanstvenicima na njegovim fakultetima. Taj kontinuitet se odražava i u održavanju ovog skupa, koji ujedno predstavlja sastavni dio cjeloživotnog obrazovanja, bez kojeg se ne može napredovati, jer dolazi do razmjene znanja i iskustava koji upravo potiču taj napredak“ rekla je zamjenica Visković, obrativši se sudionicima skupa pozdravnim govorom i na engleskom jeziku.
Za vrijeme dvodnevne konferencije, na kojoj sudjeluje i 17 znanstvenika iz cijele Europe, bit će predstavljeno 19 znanstvenih radova iz područja strojarske tehnologije i konstrukcijskih materijala.

Print

 
Press
Savjet mladih
Nacionalne manjine
Prevencija kriminaliteta
Temeljni akti Grada Splita
Proračun Grada Splita
Natječaji i oglasi
Prostorno planska dokumentacija
Planovi grada
Servisne informacije
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Legalizacija
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba