index
gradska_uprava.gif
Gradsko vijeće
Gradonačelnik
Akti gradonačelnika
Gradska uprava
Službeni glasnik
Temeljni akti grada
Javna priznanja
Telefonski imenik Gradske uprave
Arhiva sjednica poglavarstvamain_galerija
Split - noću

Javna ustanova „Športski objekti Split“

adresa: Osječka 11, Split (ŠC Gripe)
telefon: 021/559-333;  021/559-347
fax:  021/559-323
e-mail: javna.ustanova.sportski.objekt@st.t-com.hr
web: http://www.jusos.hr/

Djelokrug rada
Športski objekti Split su javna ustanova koja upravlja kapitalnim športskim objektima u vlasništvu Grada Splita te koordinira sve programe i događaje koji se održavaju u tim sportskim objektima.


Športski objekti Split sastavljeni su od slijedećih centara:


Športski centar Gripe
adresa: Osječka 11, Split

Športski centar Gripe je najveći športski kompleks u Splitu. Izgrađen je za potrebe održavanja Mediteranskih igara u drugoj polovici sedamdesetih godina. Sastoji se od dvije višenamjenske dvorane s ukupno 6.800 sjedišta za sportske događaje, koncerte, sajmove, izložbe i skupove, košarkaške dvorane sa 6.000 sjedišta, trenažne/ natjecateljske dvorane s 800 sjedišta, tri dvorane za borilačke vještine (boks, judo, karate), dvorane za dizanje utega, dvorane za stolni tenis, streljane za zračnu pušku i svečanog salona u sklopu Kuće slave splitskog športa.


Športski centar „Bazeni Poljud“
adresa: Zrinsko – Frankopanska bb, Split
telefon:021/381286
fax: 021/381289

Športski centar „Bazeni Poljud“ sastoji se od četiri bazena ( olimpijski bazen dim. 50m x 25m, unutarnji i vanjski bazen dim. 25m x 33m te bazen za neplivače i početnike dim. 25m x 8m ), višenamjenske dvorane za košarku / rukomet / odbojku, gimnastičke dvorane, dvorane za judo, dvorane za hrvanje i trim kabineta.


Sportski centar „Park mladeži“
adresa: Hrvatske mornarice 10, Split
telefon:021/383268
www.ask-split.hr

Športski centar „Park Mladeži“ nalazi se u gradskom predjelu Brodarica. Nositelj ŠC-a je stadion Park mladeži - drugi po veličini stadion u Splitu, izgrađen pedesetih godina za potrebe RNK Split, a nikada u potpunosti dovršen. Modernije klupske prostorije stadiona napravljene su (ali opet nedovršene) uoči Mediteranskih igara koje su se održavale u Splitu 1979. godine. Kapacitet mu je oko 8000 mjesta. Oko nogometnog terena postavljena je tartan staza pa se stadionom koristi i Atletski klub Split (Osim glavnog terena, u okviru ŠC-a postoji i pomoćni teren s manjim tribinama te još niz malih igrališta, svi s umjetnom travom.


Teniski tereni „Firule“
adresa: Put Firula 18, Split
telefon:021/389576
www.tk-split.hr

U okviru teniskih terena „Firule“ nalazi se klupska zgrada, centralno tenisko igralište s tribinama za oko 1500 gledatelja i malom dvoranom ispod južne tribine koja je namijenjena tjelesnoj pripremi, sedam zemljanih teniskih igrališta bez tribina, dva igrališta s brzom podlogom i polivalentni prostor - igralište manjih dimenzija sa zidom na istom mjestu. U okviru teniskog centra djeluje nadaleko poznata teniska škola odnosno Tenis klub Split.


Centar za streljačke športove „Stobreč“
adresa: Ivankova 15, Stobreč
telefon: 021/324260

Centar za streljačke športove „Stobreč“ nalazi se na krajnjem istočnom dijelu grada, unutar K.O. Stobreč. Čini ga natkrivena streljana za zračnu pušku i malokalibarski pištolj te klupske prostorije.

Print

 
Legalizacija
Plan upravljanja gradskom jezgrom
Servisne informacije
Planovi grada
Prostorno planska dokumentacija
Natječaji i oglasi
Proračun Grada Splita
Temeljni akti Grada Splita
Prevencija kriminaliteta
Nacionalne manjine
Savjet mladih
Press
Error
 
 
footer
 
naslovnica mapa Weba